Roosisaare Surfiklubi

SUP EMV 2019 IV etapp Tamula järvel

SUP EMV 4. etapi üldvõidu võttis Eliit klassis Madis Vitsut (Viljandi Aerutamisklubi), harrastajate klassis Kristjan Novitski (Pirita Surfiklubi), noored U13 vanuserühmas Marken Mangelsoo (Pirita Surfiklubi) ning U17 vanuserühmas Alan Mitšulis (TPLK).

Suure pauguga alanud etapi võitjad selgitati välja 3. augustil Tamula järvel, kus leidis aset Roosisaare Surfiklubi eestvedamisel korraldatud aerulaua Eesti meistrivõistluste neljas etapp. Võistlustest osavõtjaid kogunes Võrru kokku 20, nende hulgas kuus naist ning kolm U13 vanuseklassi ja kolm U17 vanuseklassi esindajat. Võistlus koosnes kahe distsipliini sõidust – sprindist (200 m) ja maratonist (5 km täiskasvanud, 2,5 km noored). Täiskasvanute klasside sprindis peeti kaks eelsõitu ja finaal. Noorte klassi selgitati sprindi võitjad ühe sõiduga.

Mõlemas distsipliinis näitas SUP Eliit klassis kiiret sõitu Madis Vitsut Viljandi Aerutamisklubist, mis tõi talle ka etapi üldvõidu. Teisele kohale tuli Rein Lehtmets RTG Spordiklubist ja kolmandale Aleksandris Ballods Lätist. SUP Eliit klassi naiste arvestuses võitis etapi Betti Vainküla Pirita Surfiklubist, Surfhouse tiimist, edestastades Mariana Rästast (Pirita Surfiklubi) nii sprindis kui maratonis.

SUP harrastajate klassi esikolmiku moodustasid mõlemas distsipliinis samas järjestuses Kristjan Novitski (Pirita Surfiklubi), Aleksei Bronzov ja Pritta Paadik (Pirita Surfiklubi). Etapi üldvõidu noppis Kristjan Novitski. SUP harrastajate naiste arvestuses tuli parimaks Pritta Paadik, kellele järgnes teisena Inga Bleidere Lätist ja kolmandana Maarja Hallik Roosisaare Surfiklubist.

U13 vanuseklassis võttis etapi võidu Marken Mangelsoo Pirita Surfiklubist korraliku edumaaga konkurentide ees nii sprindis kui maratonis. Teise koha saavutas Bianka Heero Pirita Surfiklubist ja kolmanda koha Aksel Hallik Roosisaare Surfiklubist. U17 vanuseklassis tegi sprindis kiireima sõidu Katriina Metstak Sunlovers tiimist, ent üldvõidu noppis Alan Mitšulis Pirita Surfiklubist kiirema maratoni ajaga. Katriina Metstak lõpetas U17 vanuseklassis üldarvestuses teisel kohal, kolmandale tuli Pauliine Heero Pirita Surfiklubist.

SUP EMV Tamula e IV etapi tulemused

FOTOD (Ken Juks)

Võistluste koduleht

SUP EMV 4. etappi korraldas Roosisaare Surfiklubi. Auhinnad täiskasvanute klassidele pani välja OlyBet, noortele Silja Sport. Täname kõiki võistlejaid, sponsoreid ja Roosisaare Surfiklubi sõpru!

SUP 2019 hooaja koondtulemused

Post Details

Posted: 27. august 2019

By:

Post Categories

Võistlus