Roosisaare Surfiklubi

Võhandu Maraton 2019

Esmakordselt võtsid Roosisaare surfiklubi liikmed osa Võhandu Maratonist. Selle aasta maraton toimus 20. aprillil. Ilm oli soodne, terve päev paistis päike. Kell 7 asusid starti Alar ja Jaanus, mõlemad SUP laudadel. Saatetiimi kuulusid Marit, Sebastian, Miina, Maarja ja Lennart.

Päev kulges mõnusas tempost ja finishisse jõudis esimesena Jaanus kell 22.25, tema ajaks tuli 15 tundi ja 25 minutit, kohaks SUP_MEN arvestuses 18. koht. Alar finisheerus kell 23.43, ajaga 16tundi 43 minutit ja tema koht 22. Kokku oli selles klassis võistlejaid 27.

Mõlemad jäid võistlusega väga rahule ja miks mitte ka järgmisel aastal uuesti stardis olla. Siis juba aga näiteks koos tüdrukutega Red Dragonil.

Videoklipid Jaanusest ja Alarist.

Post Details

Posted: 27. august 2019

By:

Post Categories

Võistlus