Roosisaare Surfiklubi

Aerusurfi Eesti meistrivõistluste etapp Tamula järvel 2017

Ka 2017 aasta hooajal pakkus Eesti Purjelaua Liit võimalust korraldada üks neljast aerusurfi meistrivõistluste etapist Võrus Roosisaare Surfiklubi eestvedamisel. Eelmisest aastast oli võistluse korraldamisest olemas hea kogemus ja võtsime pakkumise rõõmsalt vastu. Aerulaua Eesti Meistrivõistluste teine etapp toimus laupäeval, 8. juulil Võrus, Tamula järvel.
EMV teisest etapist võttis osa 17 aerusurfarit neist kolm U13 klassi kuuluvat last. Kohal olid kõik Eesti tipud, kellele pakkusid tugevat konkurentsi naaberriigi esindajad Lätist. Roosisaare Surfiklubi esindas võistlustel 4 osavõtjat.
Võistlus koosnes kahest distsipliini sõidust – sprindist ja maratonist. Sprint omakorda kahest eesõidust ja finaalidest. Sel aastal muutsime võistlusradasid ja tõime maratoni distantsi Tamula järve pealt Võhandu jõele.
Võistlust toetas Võru vald. Auhinnad pani parimatele välja Silja Sport.

Tulemused

Facebook ürituse leht

Galerii

Video

Post Details

Posted: 13. detsember 2017

By:

Post Categories

Võistlus