Roosisaare Surfiklubi

Purjelaua- ja aerusurfi õppepäev 2017

Inspireerituna kahest eelmisest hooajast kordasime 24. juunil purjelaua- ja aerusurfi õppepäeva. Üritus toimus Roosisaarel, Vagula järve ääres. Õppepäeva eesmärgiks oli tutvustada purjelaua- ja aerusurfi spordiala potentsiaalsetele huvilistele.

Kohapeal sai proovida sõitmist aerusurfi laudadega (SUP lauad) ning osaleda purjelaua algõppe teooria ja praktilisel koolitusel.

Õppepäeva jooksul toimus kaks purjelaua algõppe koolitust millele järgnes praktiline osa vees.

Üllatusena ei tule, et SUP ala kogub järjest enam huvi nii nooremate kui ka vanemate seas. Esmakordselt oli võimalus läbida koos ajavõtuga järvele märgitud 300 meetri pikkune sprindi randa. Kiiremale raja läbijale oli ka auhind.

Surfipäeva viis läbi Roosisaare Surfiklubi koostöös Võru vallaga.

Facebook ürituse leht

Galerii

Post Details

Posted: 13. detsember 2017

By:

Post Categories

Üritus