Roosisaare Surfiklubi

Surfipäev Roosisaarel 2016

Inspireerituna möödunud hooajast kordasime 25. juunil purjelaua- ja aerusurfi õppepäeva. Et antud spordialade harrastamisel on oluline pöörata tähelepanu ka veeohutusele, siis sai sel korral lisaks kulbiga tarkust ohutust käitumisest vees ning harjutasime kevadiste talgute ajal randa paigutatud veeohutusstendi kasutamist.

Purjelaua- ja aerusurfi laupäev toimus Roosisaarel, Vagula järve ääres. Päeva vältel toimusid purjelaua algõppe lühikoolitused ning kõikidel huvilistel oli võimalik proovida SUP lauaga sõitmist. Veeohutusalast teavet ja praktilisi nõuandeid jagas Päästeamet.

Õppepäeva viis läbi Roosisaare Surfiklubi koostöös Päästeametiga. Õppepäeva toetas Võru Vald.

Facebook’i ürituse leht

Post Details

Posted: 20. juuli 2016

By:

Post Categories

Koolitus, Üritus